Studiegenoten Davy en Jesse krijgen diploma en baan bij MIX

8 juli 2021 Afstuderen, Educatie, Team, Werken bij MIX

Davy van Kempen en Jesse Dellemann zijn afgestudeerd én komen allebei bij MIX werken. Hiermee verwelkomen we twee heel gedreven bouwkundig BIM-modelleurs in ons team. Bovendien introduceren Davy en Jesse het innovatieve generatief ontwerpen bij MIX.

Dinsdag 6 juli was de feestelijke diploma-uitreiking op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een paar weken geleden presenteerden Davy en Jesse hun afstudeeronderzoek over generative design (ook wel generatief design genoemd) aan de collega’s bij MIX en verdedigden ze hun scriptie op school. Met succes: ze verdienden een mooie 8,2.

Afstudeeronderzoek generatief design

Davy en Jesse zijn niet nieuw in ons team. Davy liep vanaf begin 2020 stage bij MIX en vervolgens rondde hij zijn minor af. En Davy en Jesse werkten vanaf het begin van dit jaar samen aan hun afstudeeronderzoek bij MIX. Dit onderzoek richtte zich op de vraag wat generatief ontwerpen precies is en welke voordelen het kan hebben voor MIX architectuur.

Nieuwe kennis opdoen

MIX maakt al veel gebruik van parametrisch design. Als aanvulling hierop starten we nu ook met generatief design. Het afstudeeronderzoek van Davy en Jesse was hiervoor een mooie aanzet. De komende tijd gaat het MIX-team zich verder verdiepen en ontwikkelen in deze techniek. We zijn gewend om onze kennis constant te vergroten, onder meer op het vlak van technische innovaties. We volgen de actualiteit en verdiepen ons in de mogelijkheden.

MIX-team in balans

En we leren dus graag van jonge talenten die nieuwe kennis introduceren. Zij zijn op de hoogte van interessante innovaties en hebben handigheid in nieuwe technieken. In ons team combineren we dit met de kennis en het vakmanschap van de ervaren collega’s. Zo ontstaat een mooie balans binnen ons enthousiaste en gedreven team van architecten en bouwkundigen.

Ook bij MIX werken? Ga naar onze vacatures