Sem Romein is nieuwe stagiair bij MIX

26 april 2024 Educatie, Team, Werken bij MIX

Op dit moment zijn er bij MIX maar liefst drie stagiairs aangehaakt. Naast onze Bouwkunde-stagiairs Julius en Rémi bestaat ons team inmiddels ook uit een stagiair aan de ontwerpkant. Sem Romein studeert Ruimtelijke Ontwikkeling aan Avans Hogeschool in Tilburg en loopt tien weken stage bij MIX.

Sem is eerstejaars student en dat betekent dat zijn stage een oriënterend karakter heeft. Hij gaat zich bezighouden met de stedenbouwkundige aspecten van ons vak. Sem: “Mijn doel is om in tien weken zoveel mogelijk te leren over hoe alles werkt bij zo’n groot architectenbureau. Ik ben tot deze stage bij MIX gekomen door mijn interesse in duurzame plannen, bijzondere woonomgevingen en het ontwerpen hiervan.”

Netwerk en samenwerking

De keuze voor MIX kwam ook voort uit handige contacten. Sems vader heeft vanuit de projectontwikkeling al geregeld met MIX samengewerkt. “Ik hoorde goede dingen over deze samenwerking en kreeg zo interesse in de projecten van MIX. In de toekomst zou ik heel graag samen met mijn vader willen werken en ik hoop dat tegen die tijd ik ook samen kan werken met MIX!”, aldus Sem.