HAN-studenten Julius en Rémi lopen derdejaarsstage bij MIX

8 februari 2024 Educatie, Team, Werken bij MIX

De komende 20 weken worden onze stageplekken bemand door twee derdejaars studenten van de HAN. Julius van Schreven en Rémi van Rijsbergen studeren beide Bouwkunde en gaan binnen het MIX-team vooral ervaring opdoen met de bouwtechnische uitwerking van architectonische ontwerpen.

Julius solliciteerde naar een stageplek bij MIX door zijn interesse in de duurzame en natuurinclusieve plannen. Maar belangrijker nog: “Ik ben een grote Revit-fanaat. De Revit-kennis van MIX trok dus als een magneet. Ook worden in huis prachtige visualisaties met Twinmotion gemaakt, wat ook een van mijn grote hobby’s is. Ik hoop met mijn stage bij MIX meer kennis dan ooit te vergaren over Revit en Twinmotion.”

Rémi werd ook aangetrokken door de duurzame plannen van ons bureau. “Ik wilde sowieso altijd al graag stage lopen bij een professioneel architectenbureau. Ik heb voor MIX gekozen in verband met de duurzame en ambitieuze ontwerpen. Ik vind het nog wel wennen om in zo’n groot, professioneel team aan het werk te zijn, maar ik vind het nu al wel erg gezellig.”

Bouwkunde op een architectenbureau

Julius en Rémi gaan voornamelijk samenwerken met bouwkundig BIM-modelleurs en projectleiders. Ze leren wat er allemaal komt kijken bij het bouwtechnisch uitwerken van architectonische ontwerpen, van ontwerp tot uitvoeringstekening. Ze zullen in de 20 weken bij MIX ongetwijfeld ook veel Revit-ervaring opdoen.

Ook #werkenbijmix?

Wil jij ook stage lopen bij MIX? We bieden regelmatig stageplekken aan, onder meer voor derde- en vierdejaars Bouwkunde-studenten. Op onze website lees je hier meer over. Heb je vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of een berichtje sturen via onze socials.