Pola is de nieuwe assistent-ontwerper bij MIX

19 november 2021 BIM, Educatie, Team, Werken bij MIX

Met de komst van Pola Totinchy krijgen zowel de architecten als de bouwkundigen versterking. Pola combineert zijn studie aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam sinds deze maand met zijn baan als assistent-ontwerper bij MIX architectuur.

Een assistent-ontwerper bij MIX architectuur heeft een dubbele rol: Pola is behalve assistent-ontwerper ook bouwkundig BIM-modelleur. De verdeling is ongeveer fiftyfifty. Pola is betrokken bij het ontwerpen van nieuwe projecten (VO-fase) en zorgt daarnaast dat ambitieuze ontwerpen ook echt zo gebouwd gaan worden (DO-fase). Pola: “Door studie en werk te combineren kan ik vanuit de praktijk mijn leerdoelen behalen als ontwerper en tegelijkertijd MIX architectuur helpen bij het realiseren van mooie projecten.”

Verrijking van de leefomgeving

Pola koos voor ons bureau, omdat hij de architectuurstijl die MIX toepast bij zijn eigen visie vindt passen: “Ik vind namelijk dat gebouwen een bijdrage moeten leveren aan de kwaliteit van de leefomgeving en esthetiek door elk hun eigen verhaal te vertellen. Tegelijkertijd hoeft een gebouw niet gecamoufleerd te worden; het mag best uitstralen dat het een gebouw is door de toepassing van unieke, moderne en duurzame materialen.”

Vriendelijke kwaliteit

Hij vervolgt: “Wanneer ik aan MIX denk, dan denk ik aan vriendelijkheid met hoge kwaliteit. Vriendelijk voor het milieu, vriendelijk voor de omgeving, vriendelijk voor de opdrachtgever en een vriendelijke sfeer op de werkvloer. Er is ook constant oog voor het behalen van hoge kwaliteit in het werk, zodat de visie gewaarborgd kan worden. Daarom sta ik achter de manier van werken van MIX. Door betrokken te zijn tot aan het einde van het bouwproces, kan deze kwaliteit gegarandeerd worden.” Van dromen tot daadwerkelijk bouwen, daar draait het inderdaad om bij MIX. Pola sluit daar met zijn visie én – heel praktisch – met zijn functie als assistent-ontwerper naadloos op aan.

Schuilt er een MIX’er in jou?

MIX groeit en zoekt daarom BIM-modelleurs, zowel ervaren als startend. BIM-modelleurs Maarten en Rick vertellen je alles over werken bij MIX. Enthousiast geworden? Dan horen we graag van je: solliciteer op een van onze vacatures. Je kunt natuurlijk vooraf bellen of mailen om je vragen te stellen en kennis te maken.