Werken bij MIX: interview met Rick

Rick is bouwkundig BIM-modelleur én IT-expert bij MIX

“Het lijkt heel cliché, maar het is echt waar: ik ga élke dag met plezier naar mijn werk. Wat ik zo fijn vind aan werken bij MIX, is dat er heel veel kan. Als je iets wilt uitzoeken of ontwikkelen, dan is daar ruimte voor. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe technieken en krijg er energie van om complexe vraagstukken zo efficiënt mogelijk op te lossen. Ik maak nu bijvoorbeeld scripts in Dynamo waar het hele BIM-team blij mee is, omdat het werk daardoor veel sneller gaat en de kans op fouten kleiner is. De opdrachtgever heeft er dus ook profijt van. Dat geeft veel voldoening!”

‘Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe technieken en krijg energie van vraagstukken efficiënt oplossen’

“Die drive om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het teamresultaat zie ik bij alle collega’s. We zijn praktisch ingesteld – niet te moeilijk denken, gewoon doen – en zetten allemaal die extra stap voor een goed resultaat. We zijn een leuk, hecht team. Iedereen is belangrijk; het maakt niet uit hoe oud je bent of hoeveel ervaring je hebt. Ik begon bij MIX als stagiair. Inmiddels werk ik aan steeds complexere projecten. Sowieso zijn we bij MIX met mooie dingen bezig. We sluiten veel plannen af met een 9 in plaats van een 6. Daar ben ik echt trots op.”

#werkenbijmix

Ben je ook geïnteresseerd in werken bij MIX? Solliciteer dan op een van onze vacatures. We horen graag van je. Je kunt natuurlijk altijd bellen of mailen om je vragen te stellen en kennis te maken.

 

Ga naar alle vacatures

Nieuws over Werken bij MIX