MIX’ers zijn ambassadeurs in zoektocht naar nieuwe collega’s

12 november 2020 MIX in de media, Team, Werken bij MIX

Het gaat goed met MIX. We groeien en zoeken daarom nieuwe collega’s die met ons aan bijzondere woonomgevingen willen werken. En wie kan nu het best vertellen hoe het is om te werken bij MIX? Juist, de MIX’ers zelf!

Rick, Sarina, Maarten en Silvester reageerden direct enthousiast op de vraag of ze wilden meewerken aan een interview over werken bij MIX. De vier collega’s hebben ieder een heel andere functie. Bouwkundig BIM-modelleur Rick is momenteel druk met Dynamo-scripts schrijven. Architect Sarina houdt zich bezig met een ambitieus project waarbij stedenbouw, landschap en duurzaamheid een grote rol spelen. Bouwkundig BIM-modelleur Maarten rondde onlangs zijn opleiding tot BIM-coördinator af. En projectarchitect Silvester beweegt zich tussen eerste ideeën voor nieuwe projecten en de puntjes op de i van definitieve ontwerpen. Wat de collega’s met elkaar gemeen hebben is dat ze enthousiast zijn over hun werk én fan zijn van het MIX-team.

Vacatures

De interviews met Rick, Sarina, Maarten en Sarina worden in de komende periode gepubliceerd. Ze zijn dan zowel op onze website als via onze social media (LinkedIn en Instagram) te lezen. Maken de MIX’ers je nieuwsgierig naar werken bij MIX? Ga dan naar onze vacatures.

 

Ook bij MIX werken? Ga naar onze vacatures