MIX is klaar voor anderhalvemeterwerkvloer

11 mei 2020 Corona, MIX, Team, Werken bij MIX

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het kantoor van MIX onderging een metamorfose en is nu ‘anderhalvemeterproof’. Zo kan iedereen – zodra het weer mag – veilig en prettig op kantoor werken.

Op dit moment blijven de MIX-collega’s waar mogelijk thuiswerken en maken we gebruik van slimme technische oplossingen. Op deze manier kunnen de projecten gewoon doorgang vinden.

Meer ruimte

Als het toegestaan wordt om weer meer op kantoor te werken is MIX daar op tijd op voorbereid. Onze locatie is onlangs met 100 vierkante meter uitgebreid, zodat de werkplekken nog ruimer opgezet konden worden. Er zijn bureaus verplaatst en duidelijke looproutes aangegeven (zie infographic). Ook extra hygiëne- en schoonmaakmaatregelen dragen bij aan een veilige werkplek. En heel fijn: het samen lunchen is straks weer mogelijk, want er is genoeg ruimte om onze lange MIX-tafel.

Protocol ‘Veilig naar kantoor’

Bij de voorbereidingen voor een veilige werkplek maakten we, op advies van brancheorganisatie BNA, gebruik van het protocol ‘Veilig naar kantoor’ van MKB Nederland e.a. In dit protocol staan afspraken voor kantoren waarbij het uitgangspunt heldere en hanteerbare maatregelen zijn. Uiteraard houden we ons ook aan de richtlijnen van het RIVM.

We kunnen bijna niet wachten om straks weer samen op kantoor aan de slag te gaan. Ook kijken we ernaar uit om onze opdrachtgevers weer live ontmoeten.