MIX-maatregelen in verband met Covid-19

18 maart 2020 Corona, MIX, Team, Werken bij MIX

Het coronavirus stelt ons voor een uitdaging waar we samen de schouders onder zetten. MIX architectuur volgt het nieuws op de voet en werkt volgens de adviezen van de overheid en het RIVM.

Thuiswerken

Omdat de gezondheid van onze medewerkers en zakelijke contacten prioriteit heeft, werken MIX’ers nu zoveel mogelijk vanuit huis. We maken gebruik van een beveiligde verbinding en we hebben uiteraard de beschikking over de benodigde techniek, zodat het werk gewoon doorgang kan vinden.

Alternatief vergaderen

Ook wordt in principe niet meer fysiek vergaderd, zowel binnen als buiten ons kantoor. In het belang van de continuïteit en voortgang van de projecten bepalen we in overleg hoe we bijeenkomsten in andere vorm toch door kunnen laten gaan. De komende periode kunnen wij zowel per telefoon als Microsoft Teams (virtueel) vergaderen.

Contact

Onze projectleiders en projectarchitecten zijn per e-mail en telefoon goed bereikbaar. Heb je vragen over een project of over digitaal vergaderen, neem dan vooral contact op.

Komende tijd

Bovenstaande maatregelen handhaven wij minimaal tot maandag 6 april en mogelijk langer. We houden je op de hoogte via telefoon, e-mail en/of onze website.

We hopen op een snel veranderende situatie, zodat we elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten. De periode die voor ons ligt is een uitdaging voor ons allemaal. De maatregelen hebben impact op zowel ons werk als ons privéleven. Bij MIX zetten we ons in om de komende tijd nauw samen te blijven werken en positief vooruit te kijken.

We wensen alle mensen die bij MIX betrokken zijn en hun dierbaren een goede gezondheid toe.