Marieke studeert af en is nu MIX-ontwerper

29 juni 2022 Afstuderen, Educatie, Team, Werken bij MIX

Met haar afstudeerpresentatie heeft Marieke Scholtes haar master Architectuur aan de TU Delft met succes afgerond. Goed nieuws voor Marieke én voor MIX, want dit jonge talent blijft bij ons bureau werken.

In de zomer van 2021 begon Marieke bij MIX als vakantiekracht. In je vakantie wat extra ervaring opdoen is immers nooit weg. Dit beviel van beide kanten zo goed dat Marieke naast haar studie een dag in de week bij MIX bleef werken. Marieke: “Door studie en werk te combineren kon ik het maximale halen uit mijn afstudeerjaar én mijzelf nuttig maken bij MIX. Win-win!” Marieke gaat eerst even uitblazen en van haar welverdiende rust genieten. Daarna gaat ze met nieuwe energie weer aan de slag. We zijn blij dat ze het architectenteam van MIX komt versterken als ontwerper.

Kom ook werken bij MIX

Ben je ook (bijna) afgestudeerd en wil je jouw energie en frisse blik inzetten bij een ambitieus en succesvol bureau? Of heb je juist veel kennis en ervaring die je graag deelt? We groeien en hebben dus regelmatig vacatures voor verschillende functies. Hebben we op dit moment geen vacature die bij jou past? We zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent. Spreekt ons bureau je aan en ben je een aanwinst voor ons team? Ook dan komen we graag met je in contact.

Meer nieuws over Werken bij MIX