Welkom voor drie nieuwe MIX’ers: Amy, Tristan en Marieke

22 september 2021 Afstuderen, Educatie, Team, Werken bij MIX

Na de zomervakantie sloten drie nieuwe collega’s zich bij het MIX-team aan. Amy en Tristan komen stage lopen en Marieke gaat naast haar studie een dag in de week bij MIX aan het werk.

Amy Anceaux woont in Leerdam en studeert Ruimtelijke Ontwikkeling in Rotterdam. Ze komt de eerste 20 weken van haar derde jaar bij MIX stage lopen. “MIX kwam op mijn pad en sprak me direct aan qua architectuur. Duurzaamheid speelt een grote rol en dat was ook een belangrijke voorwaarde voor mij wat betreft een stageadres”, vertelt Amy. Ze is bij MIX de eerste stagiair met de studierichting Ruimtelijke Ontwikkeling en gaat met het architectenteam werken aan stedenbouwkundige plannen. “Ook hoop ik kennis op het gebied van architectuur op te doen en na mijn studie verder te leren binnen dit vakgebied.”

Ook onze gebruikelijke bouwkundestageplek is op dit moment bezet. Tristan Leutscher woont in Ede en zat dus al dicht bij het vuur: “Ik heb in mijn middelbareschooltijd al een keer een project voor MIX architectuur gedaan via het Technasium. Ik vond dit erg leuk en had toen al in mijn hoofd dat ik graag een keer stage zou willen lopen bij dit bureau.” Op dit moment – vier jaar later – zit Tristan in het tweede jaar van de HAN in Arnhem en kon hij bij MIX terecht. Hij vervolgt: “Ik wil bij MIX mijn modelleerskills graag verbeteren en nieuwe dingen leren. In de 10 weken stage hoop ik ook nog wat mee te krijgen van de architecten, omdat ik nog een beetje zoekende ben naar de richting die ik op wil, modelleur of architect.”

Dat je bij een bureau zonder een passende vacature toch een leuke baan kunt krijgen bewijst Marieke Scholtes. “Stilzitten is niks voor mij. Afgelopen zomer had ik zes weken over in mijn vakantie. MIX kende ik doordat ik in de buurt woon. Na de website bekeken te hebben, spraken mij vooral de werkmethode, -sfeer en projecten erg aan. Ik besloot zelf actie te ondernemen, omdat er geen vacature openstond die bij mij aansloot. Dat viel in goede aarde en resulteerde in een leuke, leerzame en gezellige vakantiebaan.” Dit beviel van beide kanten zo goed dat Marieke een dag in de week bij MIX blijft werken om de architecten te ondersteunen. Dit doet ze naast haar master Architectuur aan de TU Delft. Marieke: “Door studie en werk te combineren kan ik het maximale halen uit mijn afstudeerjaar én mijzelf nuttig maken bij MIX. Win-win!”

Ook bij MIX werken? Ga naar onze vacatures