Het MIX-team breidt deze zomer uit met Luuk en Thomas

18 augustus 2022 Educatie, Team, Werken bij MIX

Luuk van Ingen van Thomas van Houten zijn de nieuwste aanwinsten van MIX. Beiden sluiten ze aan bij de bouwkundigen in ons groeiende team: Luuk als bouwkundig BIM-modelleur en Thomas als werkstudent.

Nog voor zijn eerste werkdag begon stapte Luuk al met zijn nieuwe collega’s in de bus voor de meerdaagse MIX-excursie. “De excursie was in mijn ogen de perfecte manier om elkaar te leren kennen en vond deze dagen dan ook erg gezellig”, vertelt hij.

Architectuur én bouwkunde

Luuk heeft zowel bouwkunde als architectuur gestudeerd en deed ervaring op bij verschillende bureaus. Bij MIX komt affiniteit en ervaring met architectuur ook als bouwkundig BIM-modelleur goed van pas. Modelleurs zorgen er immers voor dat de ambitieuze ontwerpen van MIX ook daadwerkelijk zo gebouwd gaan worden. Dat MIX veel natuurinclusieve projecten in het portfolio heeft was voor Luuk een mooie plus.

Van stagiair en vakantiekracht tot werkstudent

Anders dan Luuk is Thomas al bekend bij en met MIX. De eerste helft van dit jaar liep hij stage bij ons bureau en daarna bleef hij voor een paar weken om vakantiewerk te doen. Nu hij begint aan zijn derde jaar blijft Thomas een dag in de week bij MIX werken. Thomas: “Ik heb een hartstikke fijne stageperiode achter de rug. Ik heb mij zowel persoonlijk als technisch veel verder kunnen ontwikkelen en zal dit nog verder doen bij MIX tijdens mijn schooltijd.” Thomas gaat de modelleurs ondersteunen bij het uitwerken van DO’s, zijn bouwkundige kennis vergroten en nog meer ervaring opdoen met Revit.

Kom jij ook #werkenbijmix?

Op onze nieuwe #werkenbijmix-pagina vertellen architecten en bouwkundig BIM-modelleurs over hun ervaringen en proef je de unieke MIX-sfeer. Natuurlijk vind je er ook onze actuele vacatures.