Raneem en Thomas bemannen de komende maanden de MIX-stageplekken

25 februari 2022 Educatie, Werken bij MIX

Met een groeiend team hebben we ook meer ruimte om stagiairs te begeleiden. MIX heeft daarom al een tijdje twee stageplaatsen beschikbaar, en dat bevalt goed. De komende maanden is de beurt aan Raneem Althiraawi en Thomas van Houten.

Raneem is derdejaarsstudent Bouwkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze vertelt dat ze niet zomaar bij MIX solliciteerde naar een plaats voor haar verdiepende stage: “Stagelopen bij een bekend architectenbureau leek me een uitdaging. Je hebt niet meer te maken met twee of drie collega’s, maar met meer dan dertig zeer ervaren mensen. Ik hoorde over MIX dat er op een heel hoog niveau gemodelleerd wordt. Verder heb ik vaker gehoord hoe goed ze bij MIX met stagiairs omgaan en hoe vriendelijk ze zijn.” De komende maanden gaat Raneem aan de slag met Revit en bouwtechnische opdrachten. “Ik werk hier veel professioneler met Revit dan ik gewend ben. Dat geeft me energie.”

Thomas is de eerste stagiair bij MIX vanuit de opleiding Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Hij zit in zijn tweede jaar. “Het is een brede studie waarmee je de richting van bouwkunde en stedenbouw/planologie op kan. Ik heb gekozen voor de bouwtechnische kant”, legt hij uit. “Bij MIX kan ik meer over architectuur en over bouwkunde leren. Dat helpt bij het maken van een keuze voor na mijn opleiding.” Thomas helpt de MIX-modelleurs bij het maken van DO’s en gaat meer leren over Revit. “Ik heb een fijne eerste indruk: je kunt iedereen benaderen voor hulp en kan met iedereen een gezellig praatje maken.”