Feestelijk nieuws: Thomas heeft zijn diploma

25 mei 2021 Afstuderen, BIM, Educatie, Team, Werken bij MIX

Zijn baan bij MIX had hij al binnen en nu heeft Thomas ook zijn hbo-papieren op zak. Woensdag 19 mei was de diploma-uitreiking in Arnhem. Feest dus!

Thomas studeerde Bouwkunde, afstudeerrichting Bouwtechniek, aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. “Al voor de studie had ik interesse in modelleren en tijdens de opleiding richtte ik mij dan ook extra op het modelleren met Revit en BIM.” Met een afstudeeronderzoek naar de toegevoegde waarde en toepasbaarheid van BIM bij herbestemmingsprojecten rondde hij de opleiding begin dit jaar succesvol af.

Eindelijk aan de slag

Ook al moest hij nog wachten op de formele diploma-uitreiking, Thomas liet zich niet weerhouden om ‘eindelijk’ in het werkveld aan de slag te gaan. Een oud-klasgenoot en inmiddels mede-MIX’er motiveerde hem om bij MIX te solliciteren. “Ik heb mij dus vol op de vacature van bouwkundig BIM-modelleur gestort.” Inmiddels is Thomas al bijna drie maanden onderdeel van het MIX-team.

Vacature junior BIM-modelleur

Ben je ook (bijna) afgestudeerd en wil je jouw energie en frisse blik inzetten bij een ambitieus en succesvol bureau? Dan horen we graag van je!

Ga naar onze vacatures