Oud-stagiairs Rick en Sebastiaan vertegenwoordigen MIX op Bedrijvenmarkt HAN

6 oktober 2022 Afstuderen, Educatie, Werken bij MIX

Na een paar jaar afwezigheid was er woensdag 5 oktober weer een Bedrijvenmarkt op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. MIX architectuur was aanwezig om Bouwkunde-studenten enthousiast te maken voor een stage of afstudeerperiode bij ons bureau.

Bij MIX laten we ons graag inspireren door jong talent en toekomstige vakgenoten. De Bedrijvenmarkt van de HAN is dus een mooie kans om kennis te maken. MIX’ers Koen, Rick en Sebastiaan stonden gisteren klaar om allerlei vragen van studenten te beantwoorden en te vertellen over het werk van een bouwkundige bij een architectenbureau.

Van stage tot baan

Rick was in 2017 de eerste stagiair bij ons bureau en hij nam in 2018 het initiatief om met MIX naar de Bedrijvenmarkt te gaan. Sebastiaan leerde MIX daar kennen en kwam op die manier aan zijn stageadres. Een stage bij ons bureau is dus niet alleen een nuttig voor je studie; het resulteert soms zelfs in een vaste aanstelling. Behalve Rick en Sebastiaan begonnen ook Sarina, Davy, Jesse, Marieke en Thomas hun loopbaan bij MIX als stagiair of werkstudent.

Kennis, ervaring en inspiratie

Binnen ons team is structureel plaats voor stagiairs van de HAN of andere Bouwkunde-opleiding. We kunnen zo onze kennis en ervaring delen met toekomstige bouwkundigen. Tegelijkertijd laten we ons graag inspireren door nieuwe energie en ideeën. Stagiairs en afstudeerders nemen ook kennis mee over nieuwe technieken en ontwikkelingen en kijken met een frisse blik naar ons werkveld.

Leren en/of werken bij MIX

Was je niet bij de Bedrijvenmarkt, maar heb je wel interesse in een stage (of baan) bij MIX? Op onze #werkenbijmix-pagina vertellen de MIX’ers je er alles over.