November begint met mooie mediaweek voor MIX

6 november 2020 MIX in de media

Op onze website en social media laten we graag onze bijzondere projecten zien. We zijn immers trots op ons werk. Deze week kregen maar liefst vijf verschillende MIX-projecten ook aandacht in de (vak)media. Een overzicht.

Park Marialust, Apeldoorn

De commissie ruimtelijke kwaliteit van Apeldoorn is enthousiast over het project en dus kwam er groen licht. De Stentor berichtte hierover in de krant en op de website. De redactie laat ook beelden van het voorlopige ontwerp van de woningen op het Remeha-terrein zien. Naast MIX architectuur is ook Maas architecten betrokken bij dit gebied.

Fier op de Hei, Kerckebosch, Zeist

Archidat plaatste deze week het MIX-project Fier op de Hei online. Websitebezoekers kunnen de beelden van de zeven bosvilla’s met 28 kwadrantwoningen in de wijk Kerckebosch in Zeist bekijken, evenals een korte projectomschrijving.

Villa Blarikom, Blaricum

De redactie van Architectenweb licht iedere week twee projecten uit. Deze week krijgt ons Villa Blarikom een prominente plek, zowel op de homepage als in de digitale nieuwsbrief.

De Veluwse Proeftuin, World Food Center, Ede

De appartementengebouwen van De Veluwse Proeftuin op het WFC-terrein in Ede krijgen steeds meer vorm. MIX-architecten Silvester en Guus vertellen in een interview (op het platform Nieuwbouw World Food Center) over de natuurrijke architectuur, de bijzondere gevel en waarom ze extra betrokken zijn bij dit project.

De Fabriek, Amersfoort

Architect Sarina werd geïnterviewd over de toepassing van Rockwool in de XS-woningen van De Fabriek in Amersfoort. Archidat publiceerde dit uitgebreide artikel op de website en in de digitale nieuwsbrief.