MIX verwelkomt met Jobert weer een bouwkundig BIM-modelleur in het team

23 juni 2023 BIM, Team, Werken bij MIX

Jobert Vrijhoef is de nieuwste aanvulling op het MIX-team. Hij ging onlangs bij ons aan de slag als bouwkundig BIM-modelleur. Jobert had als kersverse collega meteen geluk met de verhuizing naar het nieuwe MIX-paviljoen.

Bouwkundig BIM-modelleurs zijn een belangrijke schakel binnen ons bureau. Zij zorgen ervoor dat ambitieuze ontwerpen ook daadwerkelijk zo gebouwd gaan worden. Jobert gaat onder meer gedetailleerde 3D-modellen maken voor bouwaanvragen, werktekeningen en BIM-samenwerkingen met aannemers, constructeurs en installateurs.

Connectie tussen ontwerp en bouwkunde

Voordat Jobert bij MIX kwam werkte hij bij een kleiner architectenbureau en een bedrijf gespecialiseerd in BIM. Hieraan vooraf ging de opleiding Built Environment (richting bouwtechniek/bouwconstructies) aan de Hogeschool Utrecht. “De connectie tussen ontwerp en bouwkundige uitwerking was belangrijk bij mijn baankeuze”, vertelt Jobert. “Bij het zoeken naar een baan bij een architectenbureau sprong MIX er voor mij uit door de veelzijdige en diverse projecten. Bovendien sprak de ambitieuze manier van werken mij erg aan.”

Bevestiging van eerste indruk

En hoe bevalt het nu bij MIX? “Gedurende de sollicitatiegesprekken werd mijn beeld van MIX echt bevestigd. Ook nu tijdens mijn eerste werken ervaar ik een prettige werksfeer. Gezamenlijk zetten we leuke en ambitieuze projecten neer.”

Vacatures BIM-modelleurs

Met de komst van Jobert zijn we nog niet helemaal compleet. Er komen nog zoveel mooie en uitdagende projecten aan dat we graag meer bouwkundig BIM-modelleurs welkom heten. Ben jij toe aan een eerste of volgende stap in je carrière? En wil je werken bij een architectenbureau op een prachtige plek aan de bosrand, op loopafstand van het station? Bekijk dan nu onze vacatures.

Kennismaken

Ook als je nu niet actief op zoek bent naar een nieuwe baan (maar toch wel nieuwsgierig bent naar werken bij MIX) komen we graag met je in contact. We vertellen je graag meer over onze bijzondere projecten en hoe we daar met ons team aan werken. Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen.

 

 

 

Alles over #werkenbijmix