MIX verwelkomt BIM-modelleur Chris als 32e teamlid

21 januari 2022 BIM, MIX, Team, Werken bij MIX

Als groeiend bureau kan MIX regelmatig een nieuwe collega voorstellen. Dit keer breiden we de mix van enthousiaste talenten en ervaren vakmensen uit met een bouwkundig BIM-modelleur. Chris Reeder start het nieuwe jaar met de overstap naar MIX.

Bouwkundig BIM-modelleurs zijn een belangrijke schakel binnen ons bureau. Zij zorgen ervoor dat ambitieuze ontwerpen ook daadwerkelijk zo gebouwd gaan worden. Chris gaat onder meer gedetailleerde 3D-modellen maken voor bouwaanvragen, werktekeningen en BIM-samenwerkingen met aannemers, constructeurs en installateurs.

Brede ervaring

Chris deed ervaring op bij verschillende soorten bureaus. Voordat hij bij MIX kwam werkte hij bij architectenbureaus, bouwkundig adviesbureaus en een constructiebureau. “Deze ervaring wil ik graag gebruiken bij mijn werkzaamheden bij MIX”, vertelt Chris. “Als BIM-modelleur is mij het tekenniveau bij MIX opgevallen. De Revit-modellen van de gebouwen worden op een technisch hoog niveau uitgewerkt. De Revit-kennis wordt op diverse fronten benut. Zo maken collega’s zelf diverse scripts, wat bepaalde handelingen in de tekensoftware vergemakkelijkt.”

Thuis voelen

En hoe bevallen de eerste weken bij MIX? “Het werken in een groot team vind ik fijn. Ik kan al merken dat alles goed is georganiseerd. Er wordt echt gezorgd dat je je als nieuwe werknemer thuis voelt. Ik hoop me verder te kunnen ontwikkelen en samen met MIX de komende jaren mooie ontwerpen te realiseren.”

Vacatures BIM-modelleurs

Met de komst van Chris zijn we nog niet helemaal compleet. Er komen nog zoveel mooie en uitdagende projecten aan dat we graag meer bouwkundig BIM-modelleurs welkom heten. Ben jij toe aan een eerste of volgende stap in je carrière? Bekijk dan nu onze vacatures.

Niet solliciteren, wel kennismaken

Ook als je nu niet actief op zoek bent naar een nieuwe baan (maar toch wel nieuwsgierig bent naar werken bij MIX) komen we graag met je in contact. We vertellen je graag meer over onze bijzondere projecten en hoe we daar met ons team aan werken. Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen.