MIX-collega Silvester: ‘Bij MIX gaan we altijd voor de oplossing’

18 december 2020 Team, Werken bij MIX

MIX groeit en daarom zoeken we nieuwe collega’s die met ons aan bijzondere woonomgevingen willen werken. En wie kan nu het best vertellen hoe het is om te werken bij MIX? Juist, de MIX’ers zelf!

Silvester, projectarchitect bij MIX: “Wat typisch MIX is, is dat we altijd voor de oplossing gaan. We zijn ‘strijdlustig’ om dingen beter te willen maken en altijd gemotiveerd om mee te denken. We werken nauw samen in teams, zowel met de opdrachtgever als binnen ons bureau. Iedereen draagt vanuit zijn of haar sterke punten bij aan een maximaal eindresultaat.

We hebben interessante en heel diverse plannen. Van een toren met twintig woonlagen in Rotterdam tot een duurzame wijk in de duinen van Kijkduin. En van een uiterst luxe villa aan het water in Rhenen tot een toekomstbestendig zorgcentrum in Bennekom. Wat al onze plannen met elkaar gemeen hebben is dat we er op veel verschillende niveaus naar kijken. We gaan niet alleen voor een mooi ontwerp. Bij elk ontwerp kijken we hoe het past bij de plek en hoe het daar interactie mee aangaat. We sluiten aan bij de manier waarop mensen willen wonen en leven. We zijn geen stedenbouwers, maar deze manier van kijken zit wel in ons DNA. En verder is ons ontwerpproces heel beeldend. We maken altijd 3D-beelden, zodat we in de ontwerpfase de beleving en interactie kunnen visualiseren.

Als je bij MIX werkt, dan merk je dat vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheid nemen hand in hand gaan. Je krijgt veel kansen en als je die goed benut, dan kun je hard groeien. Je krijgt veel autonomie en vrijheid. En dat is écht ontzettend leuk!”

 

Ook bij MIX werken? Ga naar onze vacatures