Maar liefst vier nieuwe MIX’ers aan boord

21 februari 2020 Educatie, Team, Werken bij MIX

In de eerste weken van 2020 konden we bij MIX architectuur maar liefst vier nieuwe collega’s verwelkomen. Jarno van Essen komt het team versterken als architect. HAN-studenten Boaz Ebbers en Davy van Kempen komen ervaring opdoen tijdens een stage. Mirjam de Bruin neemt de communicatie en PR van MIX onder haar hoede.

Jarno werkte voor zijn overstap naar MIX bij bekende architectenbureaus en deed voornamelijk ervaring op met woningbouw. De belangrijkste motivatie om naar MIX te komen? De open sfeer en de mogelijkheid om in een multidisciplinair team te werken aan grotere woningbouwplannen.

We houden ervan om onze kennis en ervaring te delen en laten ons daarbij graag inspireren door jong talent. We dragen zo actief bij aan de opleiding van jonge professionals. Daarom is er altijd een vaste stageplek beschikbaar voor een architectuurstudent van de Academie van Bouwkunst of een bouwkundestagiair van de HAN. Op dit moment hebben we voor het eerst twee stageplaatsen. We zijn blij dat HAN-studiegenoten Boaz en Davy twintig weken bij ons team aanhaken.

Mooie projecten verdienen een plek in de schijnwerpers. Mirjam gaat laten zien dat MIX veel plannen en samenwerkingen heeft om trots op te zijn. Voor haar komst naar de architectenbranche werkte ze als eindredacteur voor diverse vakmedia in de agrarische sector en als senior communicatieadviseur bij een grote, maatschappelijk betrokken vereniging.

Ook MIX'er worden? Bekijk onze vacatures!