Julius, Rémi en Sem nemen afscheid met stagepresentaties

20 juni 2024 Educatie, Team, Werken bij MIX

Drie stagepresentaties. Dat betekent dat we afscheid gaan nemen van drie stagiairs: voor Julius, Rémi en Sem zit hun stage bij MIX er bijna op. Voor HAN-studenten Julius en Rémi was de presentatie aan hun MIX-collega’s de generale repetitie voor de presentatie op school. Voor Sem was een presentatie geen vereiste, maar ook hij nam het team nog mee door zijn stageperiode.

Julius en Rémi hebben tijdens hun derdejaarsstage voornamelijk samengewerkt met bouwkundig BIM-modelleurs en projectleiders. Ze leerden wat er allemaal komt kijken bij het bouwtechnisch uitwerken van architectonische ontwerpen, van ontwerp tot uitvoeringstekening. Ze deden in hun twintig weken bij MIX uiteraard ook veel Revit-ervaring op. Dezelfde stage leidde tot verschillende inzichten: Julius heeft besloten om zich meer op de technische kant van het vak te gaan richten, terwijl Rémi bevestigd zag dat hij na zijn Bouwkunde-studie de ontwerpkant op wil gaan. Komend jaar staat voor beiden in het teken van een minor en het afstuderen.

Sem studeert Ruimtelijke Ontwikkeling aan Avans Hogeschool in Tilburg en liep tien weken stage bij MIX. Zijn opdracht vanuit school was om mee te kijken en daarbij zo veel mogelijk te leren. Daarnaast heeft Sem ook zijn handen uit de mouwen gestoken met stedenbouwkundige analyses en maquettes bouwen. Sem komen we wellicht in de toekomst nog eens tegen in zijn geambieerde rol als projectontwikkelaar.

Succes met jullie volgende stappen, Julius, Rémi en Sem!

Ook #werkenbijmix?

Wil jij ook stage lopen bij MIX? We bieden regelmatig stageplekken aan, onder meer voor Bouwkunde-studenten. Voor september hebben we nog plek voor hbo-studenten! Op onze website lees je meer over werken en stages bij MIX. Heb je vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of een berichtje sturen via onze socials.

Bekijk onze werkenbij-pagina