Nieuwe stagiair en extra ontwerper voor MIX-team

15 december 2022 Educatie, Team, Werken bij MIX

Wiebe Zuijdgeest en Hilde van de Pol komen werken bij MIX. Wiebe loopt stage bij ons bureau en Hilde is onze nieuwe ontwerper.

Hilde heeft een masterdiploma Architecture, urbanism and building sciences van TU Delft op zak. Bij MIX gaat ze als ontwerper het architectenteam versterken. Daarnaast volgt ze sinds begin dit jaar het beroepservaringsprogramma van de BNA om haar architectentitel te behalen.

Werken aan duurzame leefomgevingen

Er waren verschillende redenen waarom Hilde graag bij MIX wilde werken. “Wat me allereerst aansprak waren de ambitieuze, diverse en veelal groene projecten. Ze laten veel passie en liefde voor het creëren van duurzame leefomgevingen (voor mensen en dieren) zien”, vertelt ze. Ook de groeiende aandacht voor circulariteit in projecten spreekt haar aan. “Tijdens de sollicitatiegesprekken kreeg ik ook de indruk dat de MIX’ers een ontzettend tof en hecht team vormen. Er werd met zoveel enthousiasme over de projecten en collega’s gesproken, dat de sfeer op het kantoor me prettig leek. Deze indruk lijkt tot nu toe zeker te kloppen!”

Heel veel leren over Revit

Na een leerzame periode op de bouwplaats gaat HAN-student Wiebe nu tien weken bij MIX aan de slag. Deze tweedejaarsstages van de opleiding Bouwkunde helpen bij het kiezen tussen de afstudeerrichtingen Architectuur, Bouwtechniek, Constructie en Organisatie. Tijdens zijn stage bij MIX wil Wiebe zich vooral ontwikkelen op het gebied van Revit: “Want ik verwacht dat dit het programma van de toekomst is en MIX heeft al veel kennis van Revit in huis. Ook wil ik kennismaken met het proces van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp en daarmee ook met het detailleren van knelpunten.”

Kom jij ook #werkenbijmix?

Heb jij zin om samen met ons aan uitdagende projecten te werken en heb je ruime ervaring met bouwkundig detailleren van hoogwaardige architectuur? We verwelkomen graag een ervaren bouwkundig BIM-modelleur in ons team. En ook Bouwkunde-studenten nodigen we graag uit om te solliciteren naar onze vaste stageplek.

Op onze nieuwe #werkenbijmix-pagina vertellen architecten en bouwkundig BIM-modelleurs over hun ervaringen en proef je de unieke MIX-sfeer. Natuurlijk vind je er ook onze actuele vacatures.