Werken bij MIX: interview met Sarina

Sarina is architect bij MIX

“Op dit moment werk ik aan een heel ambitieus project waarvoor we echt een totaalontwerp maken. Er komen zoveel aspecten bij kijken: stedenbouw, landschap, duurzaamheid, food, mobiliteit, bijzondere typologieën et cetera. Het geeft mij de mogelijkheid om vernieuwend bezig te zijn.

Ik werk sinds 2015 bij MIX, eerst als assistent-ontwerper en nu als architect. Het is tot nu toe superleerzaam. Ik begon met het leren van de programma’s en het maken van maquettes. Inmiddels werk ik zelfstandig aan kleinere projecten. Voor grotere projecten werken we in teamverband. Naast de architecten hebben wij bij MIX ook bouwkundigen in huis. Dat is niet alleen fijn voor de opdrachtgever, maar ook voor mij als architect. Ik weet dat mijn ontwerp tot in de puntjes wordt uitgewerkt door de BIM-modelleurs.”

‘We zijn echt een team van professionals en er is veel expertise in huis’

“Bij MIX zijn er veel kansen om je te ontplooien. Je bent zelf regisseur van die ontwikkeling, maar je krijgt er ook hulp bij. Omdat ik eigen handvatten wilde creëren in projectmanagement volgde ik dit jaar de opleiding Leiderschap in Projecten. Heel interessant en direct toepasbaar in mijn werk. In de komende tijd wil ik vooral ervaring blijven opdoen en leren van de steeds grotere en bredere projecten waar we bij MIX aan werken.

Er wordt mij wel eens gevraagd of het lastig is om als vrouw in een mannenwereld te werken. Maar zo ervaar ik dat helemaal niet bij MIX. Ik heb fijne collega’s en iedereen is heel betrokken: bij de projecten en bij elkaar. We zijn echt een team van professionals en er is veel expertise in huis. Tegelijk zijn de werksfeer en het teamgevoel heel fijn. Die sociale component vind ik belangrijk. Een voorbeeld? Toen ik in juni de Archiprix 2020 won, bleek achteraf dat alle MIX’ers de livestream hadden gevolgd om te zien hoe het ging. Ik werd bij thuiskomst bedolven onder de felicitaties en bloemen. Erg attent!”

#werkenbijmix

Ben je ook geïnteresseerd in werken bij MIX? Solliciteer dan op een van onze vacatures. We horen graag van je. Je kunt natuurlijk altijd bellen of mailen om je vragen te stellen en kennis te maken.

 

Ga naar alle vacatures

Nieuws over Werken bij MIX