Werken bij MIX: interview met Carolien

Carolien is bouwkundig BIM-modelleur bij MIX

“Ik heb bij MIX gesolliciteerd omdat ik graag bij een bureau wilde werken waar innovatie en ontwikkeling echt de ruimte krijgen. In vacatures staan vaak mooie woorden, maar die beloftes worden niet altijd waargemaakt. Bij MIX dus wel. De vacaturetekst en de interviews met medewerkers gaven al een duidelijk – en dus positief – beeld van hoe mijn functie eruit zou zien. Het werk is echt wat ik ervan had verwacht en gehoopt.

Vooral wat Rick vertelde sprak mij aan: dat MIX met nieuwe technieken werkt en op innovatieve manieren problemen aanpakt. Er wordt verder gekeken dan de korte termijn. Dat past bij mij en daar was ik naar op zoek in een nieuwe baan. Ik merk dat het niveau van het werk hoog is en dat biedt veel uitdaging. Er is nog zoveel te leren! Vooraf dacht ik dat ik vooral meer over bouwkunde zou gaan leren. Nu merk ik dat collega’s me daarnaast ook helpen met mijn professionele ontwikkeling op andere vlakken.”

‘Al vanaf het moment dat ik aanbelde bij MIX voelde ik me welkom’

“Natuurlijk vond ik het spannend om in coronatijd aan een nieuwe baan te beginnen, maar al vanaf het moment dat ik aanbelde voelde ik me welkom. Alles werd uitgebreid uitgelegd en het was supersnel geregeld dat ik ook thuis goed aan de slag kon. Er is aandacht voor de praktische zaken zoals goede beeldschermen en een webcam, en ook voor hoe het met je gaat. Sommige collega’s heb ik nog maar weinig gezien, maar ik voel me al echt een onderdeel van dit team.”

#werkenbijmix

Ben je ook geïnteresseerd in werken bij MIX? Solliciteer dan op een van onze vacatures. We horen graag van je. Je kunt natuurlijk altijd bellen of mailen om je vragen te stellen en kennis te maken.

 

Ga naar alle vacatures

Nieuws over Werken bij MIX