‘Al vanaf het moment dat ik aanbelde bij MIX voelde ik me welkom’

Werken bij MIX: Bouwkundig BIM-modelleur Carolien

Carolien de Hoop is bouwkundig BIM-modelleur bij MIX. Voordat ze solliciteerde las ze de interviews met Maarten, Rick, Sarina en Silvester over hoe het is om te werken bij MIX. Inmiddels kan Carolien hier als MIX’er zelf ook over vertellen.

“Ik heb bij MIX gesolliciteerd omdat ik graag bij een bureau wilde werken waar innovatie en ontwikkeling echt de ruimte krijgen. In vacatures staan vaak mooie woorden, maar die beloftes worden niet altijd waargemaakt. Bij MIX dus wel. De vacaturetekst en de interviews met medewerkers gaven al een duidelijk – en dus positief – beeld van hoe mijn functie eruit zou zien. Het werk is echt wat ik ervan had verwacht en gehoopt.”

Het werkniveau is hoog en dat biedt veel uitdaging. Er is nog zoveel te leren! Carolien - Bouwkundig BIM-modelleur

Nieuwe technieken en innovatie
“Vooral wat Rick vertelde sprak mij aan: dat MIX met nieuwe technieken werkt en op innovatieve manieren problemen aanpakt. Er wordt verder gekeken dan de korte termijn. Dat past bij mij en daar was ik naar op zoek in een nieuwe baan. Ik merk dat het niveau van het werk hoog is en dat biedt veel uitdaging. Er is nog zoveel te leren! Vooraf dacht ik dat ik vooral meer over bouwkunde zou gaan leren. Nu merk ik dat collega’s me daarnaast ook helpen met mijn professionele ontwikkeling op andere vlakken.”

Het werk is echt wat ik ervan had verwacht en gehoopt. Carolien - Bouwkundig BIM-modelleur

Supersnel geregeld
“Natuurlijk vond ik het spannend om in coronatijd aan een nieuwe baan te beginnen, maar al vanaf het moment dat ik aanbelde voelde ik me welkom. Alles werd uitgebreid uitgelegd en het was supersnel geregeld dat ik ook thuis goed aan de slag kon. Er is aandacht voor de praktische zaken zoals goede beeldschermen en een webcam, en ook voor hoe het met je gaat. Sommige collega’s heb ik nog maar weinig gezien, maar ik voel me al echt een onderdeel van dit team.”

Meer over werken bij MIX